Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Μ. Παπανικολοπούλου: “Αδύναμα τα επιχειρήματα της Υδραίου για το οικόπεδο της Δασιάς”

Την περιβαλλοντική της συνείδηση η πρόεδρος του Συλλογόυ Τεμπλονίου Μ. Παπανικολοπούλου, την έχει αποδείξει και την αποδεικνύει διαρκώς δεκαετίες τώρα. Όχι μόνο για το Τεμπλόνι. Είναι από τους μόνους συλλόγους, ο Σύλλογος Τεμπλονίου, που συμπαραστέκεται σε κάθε αγώνα υπέρ του περιβάλλοντος από όποια περιοχή της Κέρκυρας και αν προέρχεται. Έτσι και τώρα, η Μάγδα Παπανικολοπούλου δε στέκεται αδιάφορη στο οικόπεδο της Δασιάς και στην γνωμοδοτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας, στοχοποιώντας μάλιστα, τη δηλωση της Δημάρχου Μ. Υδραίου περί μη δυνατότητας αξιοποίησης του οικοπέδου από το δήμο. Δήλωση που σχολιάστηκε και από τον κ. Φαιτά, αρνητικά για τις δηλώσεις και τις δυνατότητες της δημοτικής αρχής.
 
Η δήλωση της Μ. Παπανικολοπούλου
 
Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να μείνω αμέτοχη σε ότι αφορά την υπόθεση του πρώην κλαμπ Μεντιτερανε στην γειτονική Δασιά. Θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημ συμβουλίου να επιλέξει την οικονομική προσφορά της εταιρείας και όχι την προβλεπόμενη γη όπως της δίνεται η δυνατότητα μέσα από την σχετική νομοθεσια
Ειδικότερα για τα επιχειρήματα της Δημ Αρχής τα θεωρώ εντελώς αδύναμα… Και ειδικά στο επιχείρημα που αδυνατεί ο δήμος να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη γη.. δεν πειράζει.. ας μην την αξιοποιήσει… ας το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές που ευελπιστώ πως θα έχουν τελείως διαφορετική κουλτούρα..
Ας αφήσουμε λοιπόν κάτι για τις επόμενες γενιές. τους το οφείλουμε και είναι υποχρέωση μας..
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!