Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πίτα & βραβεύσεις από το Πολ. Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο (Σωτήρος 10) μαζί με τις βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου -Λυκείου καθώς και των επιτυχόντων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση του ΔΣ: «Παρακαλούμε τους συναδέλφους να μας προσκομίσουν τίτλους σπουδών μέχρι την Τετάρτη 1ην Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το χορωδιακό τμήμα με ένα μικρό πρόγραμμα με την νέα του μαέστρο την καθηγήτρια Ροζίνα Ανεμογιάννη».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!