Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή – Ρουμπάτης: “Ευχαριστώ του νοσηλευτές για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους”

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτή, ο διοικητής του  Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου αναγνωρίζουμε την υπέρτατη συνεισφορά του Νοσηλευτικού Προσωπικού, στον Τομέα  της Δημόσιας Υγείας και τονίζουμε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζουν και που εμφατικά αναδείχτηκε στη διαχείριση της πανδημίας.

Οι Νοσηλευτές και οι Νοσηλεύτριες, σήμερα, και παρά τις δύσκολες εργασιακές και υγειονομικές συνθήκες, αγωνίζονται καθημερινά και προσφέρουν ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην κοινωνία και στους πολίτες. Τους συναντάμε σε μονάδες υγείας, σε ερευνητικά κέντρα, σε σχολεία, σε πανεπιστήμια.

Η παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτή αποτελεί μια αφορμή για να αναλογιστούμε τη συμβολή τους στο σύστημα υγείας και στη φροντίδα κάθε πολίτη, αλλά και να τους ευχαριστήσουμε για το έργο που παράγουν καθημερινά.

Ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας εκφράζω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό, για την προσφορά  του και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει, καθημερινά, στους χρήστες των υπηρεσιών του νοσοκομείου μας.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!