Quantcast
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) και ο ΥπΑΝ Άδωνις Γεωργιάδης (Δ) συνομιλούν
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ποιοι κορυφαίοι υπουργοί θα έρθουν στην Κέρκυρα με τον Κ. Μητσοτάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ – Σε εγρήγορση είναι η Κέρκυρα ενόψει της έλευσης του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα το Σάββατο 11 του μηνός, ο οποίος και αναμένεται να εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη. Φορείς και Συλλογικότητες οργανώνονται ήδη ενώ οι δράσεις τους θα κορυφωθούν το απόγευμα του Σαββάτου στον Ερημίτη.

 

Ποιοι υπουργοί στην Κέρκυρα το Σάββατο

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έρχεται στην Κέρκυρα μόνος, αλλά συνοδευόμενος από κορυφαίους υπουργούς και υφυπουργούς, οι οποίοι θα έχουν και ξεχωριστές συναντήσεις εργασίες για θέματα που αφορούν στο νησί και φυσικά αναμένονται εξαγγελίες για το νησί.

Έτσι λοιπόν, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως -έως ώρας -το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, πληροφορίες θέλουν μαζί του να έρχονται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι και φανατικός υποστηρικτής της επένδυσης στον Ερημίτη. Επίσης, στο κλιμάκιο ακόμη θα είναι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη όπου έχουν παρέλθει περισσότερο των 8 μηνών από την τελευταία της επίσκεψη στην Κέρκυρα και υπάρχουν εκκρεμότητες σε σχέση με όλα αυτά που είχε ανακοινώσει πως θα γίνουν και εκείνα που είχαν προγραμματιστεί και που αφορούν στο πολιτισμό μας, στο Φρούριο, στην παλιά πόλη και σε μια σειρά ζητημάτων. Παράλληλα, στην Κέρκυρα θα έρθει και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καθώς και υφυπουργοί. Οι συσκέψεις εργασίας αναμένονται πολλές όπως πολλές και οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού. Τις επόμενες ώρες αναμένεται το ακριβές πρόγραμμα του κλιμακίου.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!