Quantcast
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΙΣΜΗΝΗ ΜΩΡΟΥ

Παιδιά ενός “κατώτερου Θεού” χιλιάδες συμπολίτες μας… (Γράφει η Ισμήνη Μώρου)

Παιδιά ενός “κατώτερου Θεού” χιλιάδες συμπολίτες μας, που περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους προκειμένου να εμβολιαστούν.
Καρκινοπαθείς , νεφροπαθείς, διαβητικοί , καρδιοπαθείς κλπ αγωνιούν!
Κι’ εμείς εδώ εμβολιάζουμε το “δικό μας παιδί” παρακάμπτοντας κάθε νόμιμη και ηθική τάξη!
Ποια είναι άραγε αυτή η τάξη πραγμάτων που μας ρίχνει από κρίση σε κρίση ,που ορίζεται από την φθορά των ηθών, την εξασθένηση της αρετής , τη καταστροφή της τιμιότητας, την εγκατάσταση των αθέμιτων μέσων;
Αυτό το θέατρο που παρακολουθήσαμε χθες βράδυ σε τοπικό κανάλι της Κέρκυρας με πρωταγωνιστές τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας( δεν γνώριζαν,δεν είχαν ενημερωθεί, δεν έβρισκαν…. και ό,τι άλλο εκτός λογικής ελέχθη) , που προσπαθούσαν να καταργήσουν κάθε λογική και να υποτιμήσουν την νοημοσύνη κάθε Πολίτη του τόπου και εμβολιάζουν όπως και όποιον γουστάρουν, παραπέμπει σε συνείδηση που απλά απέκτησε συνήθειες ισοπέδωσης οριζόντιων και επιπόλαιων εκπτώσεων, συνείδηση, που δεν αντιδρά και δεν αναρωτιέται .
Στην πραγματικότητα είναι απειλή που παραμένει και παλεύει για να μην ανατραπεί.
Κι’αν αποδεχτούμε να μας κλέβουν τα φάρμακα μας, να μας εμπαίζουν στα νοσοκομεία μας, να δωροδοκούν τους ανθρώπους μας, να καταχρώνται τους κόπους μας, να παρανομούν, τότε κλείνουμε το μάτι στη διαφθορά και συναινούμε στη δημιουργία της.
Και ξέρετε οι Πολίτες της Κέρκυρας ασθενείς και μη δεν είναι όλοι παιδιά ενός κατώτερου Λαού και δεν συμπαρασύρονται σε μια ηθική χωρίς Θεό….!
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!