Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Παιδικοί σταθμοί: Βγήκαν οι οριστικοί πίνακες -Δείτε τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες και τα τελικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ για το 2019.
Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, μετά την εξέταση των ενστάσεων, τα παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις και θα λάβουν επιταγές εισόδου (voucher), ανέρχονται σε 155.000. Στον αριθμό αυτό, περιλαμβάνονται όλα τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, όπως και όλες οι αιτήσεις παιδιών που αφορούν ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ.
Ολα τα παιδιά για τα οποία υποβλήθηκαν αιτήσεις -και βεβαίως πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις- θα λάβουν voucher. Και αυτό γιατί έχουν εξασφαλιστεί για την υλοποίηση του προγράμματος συνολικά 270.000.000 ευρώ (235 εκατ. εθνικοί πόροι – και 60 εκατ. ευρωπαϊκοί).
Ως εκ τούτου, για τη νέα σχολική χρονιά (2019-2020) θα λάβουν επιταγές εισόδου 28.000 παιδιά παραπάνω. Πέρυσι δόθηκαν voucher σε 127.000 παιδιά.
Υπενθυμίζεται ότι φέτος επελέγη να γίνει μία και οριστική κατανομή των voucher ώστε οι γονείς να γνωρίζουν εξαρχής τα οριστικά αποτελέσματα. Πέρυσι η διαδικασία ολοκληρώνονταν σε δύο φάσεις: μία κατανομή γινόταν το καλοκαίρι και μία το Σεπτέμβριο.
Τα αποτελέσματα είναι ήδη διαθέσιμα στο eetaa.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!