Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΞΟΙ: Η ανακοίνωση του υπ. Ναυτιλίας για το τροχαίο με το 12χρονο στο Γάιο

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα, πρωινές ώρες χθες, στην παραλιακή οδό Γαΐου Παξών, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό 47χρονη, κινούμενη προς τον Λιμένα Γαΐου, τραυμάτισε 12χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διερχόταν πεζός.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο όχημα, με τον ιατρό του Κέντρου Υγείας Παξών να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον 12χρονο. Εν συνεχεία, κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή του ανήλικου σε νοσοκομείο, ενώ ο ανήλικος 12χρονος τραυματίστηκε στην ποδοκνήμη στο ύψος του αστραγάλου. Ο τραυματίας διεκομίσθη με το ιδιωτικό σκάφος «PAXOS EXPRES» Λ.Π. 820 στον λιμένα «ΑΡΡΙΛΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ», ενώ με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Παξών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!