Quantcast
ΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παράταση στην προθεσμία δήλωσης διακριτικού τίτλου για τα τουρ. καταλύματα

Δόθηκε χθες η αναμενόμενη παράταση στην προθεσμία δήλωσης διακριτικού τίτλου στα τουριστικά καταλύματα. έως 31-12-19 ( με το ΦΕΚ Α΄ 106 / 27-62019).
Με την αφορμή αυτή η ομοσπονδία επαγγελματιών τουρ.καταλυμάτων Κέρκυρας, τονίζει τα εξής: «Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο δελτίο τύπου στις 30 Μαΐου 2019, η ομοσπονδία μας μετά από την δυναμική της παρέμβαση στο Υπ. Τουρισμού κατάφερε να αποσπάσει την υπόσχεση ότι θα δοθεί παράταση στην διαδικασία «δήλωσης διακριτικού τίτλου» και θα επανεξεταστούν οι χρεώσεις και τα πρόστιμα, οπότε συστήσαμε στα μέλη
μας να μη προβούν σε καμιά ανάλογη ενέργεια. Αναμένουμε την συνέχιση των συνομιλιών μας με το Υπουργείο, προκειμένου να επανεξεταστεί και το θέμα των χρεώσεων στο ΓΕΜΗ».

φωτο ο πρόεδρος της ΟΕΤΚ Κέρκυρας Π. Κατσαρός.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!