Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραίτηση Π.Ποζίδη-Ο Γ.Κουλόπουλος νέος πρόεδρος ΕΠΣΚ

Ο Παναγιώτης Ποζίδης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας και την θέση του κατέλαβε ο μέχρι τώρα γενικός γραμματέας Γιώργος Κουλόπουλος. Ο Παναγιώτης Ποζίδης κατέθεσε την παραίτηση του κατά την διάρκεια της σημερινής  συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΚ και αφού έγινε δεκτή, το σώμα προχώρησε στην ανασυγκρότηση του. Την θέση του στο ΔΣ κατέλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, Σπυρίδων Δαφνής. Για την προσφορά του απερχόμενου προέδρου εξέδωσε ανακοίνωση η παράταξη «Κίνηση Κερκυραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου».

Το νέο ΔΣ της ΕΠΣΚ

Πρόεδρος: Γιώργος Κουλόπουλος

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Σπυρίδων Λούβρος

Α΄Αντιπρόεδρος: Χριστόδουλος Κούρκουλος

Β΄Αντιπρόεδρος: Κων/νος Σουλάνης

Γ.Γραμματέας: Γεώργιος Νάος

Αναπλ. Γραμματέας: Κων/νος Σουλάνης

Ταμίας: Νίκη Σκλαβούνου

Αναπλ. Ταμίας: Σπυρίδων Λούβρος

Μέλη: Σπυρίδων Δαφνής, Χρήστος Άνθης, Ιωάννης Μουζακίτης, Γεράσιμος Κουλούρης, Νίκος Χρυσικόπουλος.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Ποζίδη»

Η ΚΊΝΗΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌΥ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟΥ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο παραιτηθέν μέλος της παράταξης μας Πρόεδρο Παναγιώτη Ποζίδη για την προσφορά του στην παράταξη μας και γενικότερα στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ στην 20ετη και πλέον παρουσία του ως Γ. Γραμματέας και τελευταία ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εργάστηκε με υπευθυνότητα ,ήθος, πάθος και διορατικότητα για την αναβάθμιση του ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌΥ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟΥ. Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός της απόφασης του να αποχωρήσει οριστικά από το ποδόσφαιρο θέτοντας άλλες προτεραιότητες. Είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει μέλος της παράταξης μας και θα σταθεί δίπλα μας. Η παράταξη μας με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στελέχη των Επιτροπών της Ένωσης και τα μέλη που θα τεθούν στην διάθεση της παράταξης μας για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου των επερχόμενων εκλογών θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, δυναμισμό, εμπειρία, ήθος και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για περαιτέρω αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στον τόπο μας. Το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται πολύ ψηλά, στόχος να πάει ακόμα ψηλότερα. Σε ευχαριστούμε Παναγιώτη. Τα μέλη της παράταξης του ΔΣ της Ένωσης. ” ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌΥ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟΥ “

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!