Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Παρουσίαση της Luminus Lighting

Ο σωστός εργονομικός φωτισμός είναι πάρα πολύ σημαντικός για όλους τους  χώρους κάθε σπιτιού και για τον ένοικό του οικήματος. Από μελέτες που έχουν γίνει έχει προκύψει ότι τόσο ο κύριος, όσο και ο επικουρικός φωτισμός βοηθάει και ενισχύει τη συγκέντρωση, τη ψυχολογία, αλλά και τη χαλάρωση του ατόμου, και μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Κρεμαστό φωτιστικό από αλουμίνιο Ø12cm LED

Η Luminus Lighting έχει αποδείξει με την πολύχρονη και συνεχή παρουσία της στην αγορά του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ότι γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες φωτισμού που πρέπει να επικρατούν σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη αποδοτικότητα και να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για σωστό φωτισμό.

Στη Luminus Lighting θα βρείτε μια πληθώρα προτάσεων από κρεμαστά φωτιστικά που θα αποτελέσουν την κύρια πηγή φωτισμού του σπιτιού σας  και θα γεμίσουν το χώρο σας με άπλετο φως  που θα προσδώσει μια έξτρα ζεστασιά και θα αναδείξει το χώρο σας. Τα κρεμαστά φωτιστικά της Luminus Lighting είναι άκρως πρωτότυπα και σχεδιασμένα σε μοντέρνες γραμμές, όπου καλούνται να συμπληρώσουν το ντιζάιν του σπιτιού σας και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του. Τα υλικά κατασκευής τους είναι πλήρως προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εποχή, σεβόμενα απόλυτα το περιβάλλον σε συνδυασμό με την κάλυψη των αναγκών σας.  Όλα χαρίζουν ενέργεια στο σπίτι σας, αλλά και σε εσάς αφού η εργονομική κατανομή του φωτός, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενεργοποίηση του οργανισμού σας για να αντεπεξέλθετε στις γρήγορες συνθήκες.

Κρεμαστό φωτιστικό LED μπάλα ∅15cm με ακρυλικό κάλυμμα

Όλα τα προϊόντα της Luminus Lighting είναι πλήρως ελεγμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς και ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους. Έχουν ως αρχή, και ξεχωρίζουν πραγματικά για αυτό, να πωλούν σε ειδικές προνομιακές τιμές αλλά να μην κάνουν καμία έκπτωση στα standards της ποιότητας που έχουν θέσει. Η υπευθυνότητα που τους διακατέχει, τους έχει κάνει να ξεχωρίζουν και να πρωταγωνιστούν στην αγορά. Μπορεί η αφετηρία τους να είναι το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, αλλά με τις παροχές τους και τα προϊόντα τους έχουν κατακτήσει κοινό σε όλη την Ελλάδα που τους προτιμούν φανατικά για τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες και τα προϊόντα τους που είναι όλα ανώτερης κλάσης.

Επίσης, όπως επιβάλλει η νέα τάση του ντιζάιν διαθέτουν πλούσια συλλογή από φωτιστικά οροφής που είναι απόλυτα ενσωματωμένα με το ταβάνι του σπιτιού σας. Η γκάμα τους ποικίλλει από κλασσικά φωτιστικά που είναι διακοσμημένα με γυαλί και κρύσταλλα εξαιρετικής ποιότητας μέχρι LED φωτιστικά οροφής για έξτρα οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.

H Luminus Lighting δεν σταματάει να εξελίσσεται και να ανανεώνει τις συλλογές της διαρκώς, ώστε να καλύπτει ακόμα περισσότερες ανάγκες και προτιμήσεις. Είναι επιφορτισμένοι με το έργο της ηλεκτρολογικής ανάπλασης των οικιών αλλά και των επαγγελματικών χώρων, κάτι που έχουν αναλάβει με απόλυτη σοβαρότητα με ξεχωριστές και πρωτότυπες προτάσεις για κάθε χώρο ξεχωριστά.

Εκτός από φωτιστικά οροφής και κρεμαστά φωτιστικά για τους εσωτερικούς χώρους, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επιτραπέζια και επιδαπέδια φωτιστικά για να χαρίσετε ακόμα περισσότερο στυλ στο χώρο σας αλλά και να προσθέσετε πηγές επικουρικού και βοηθητικού φωτός που θα σας συνοδεύουν τις ώρες της χαλάρωσης.

Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι σπάνια βρίσκει κάποιος τόσο ενημερωμένες συλλογές και προτάσεις που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού. Ευτυχώς υπάρχει η Luminus Lighting ως φωτεινή εξαίρεση με συνεχώς ανανεωμένες συλλογές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!