Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Παυλίδης: Εκτακτη χορήγηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

Αναρτήθηκε η απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού και του αρμόδιου Υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη μέσω της οποίας εγκρίνεται η έκτακτη επιχορήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ που στεγάζεται εντός του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (Ε.Α.Κ.Κ.) με το ποσό των 15.000,00 €.

Η ανώτερη δαπάνη σύμφωνα με την αναρτημένη απόφαση θα δοθεί και θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον Τακτικό Προϋπολογισμό του ΥΠ.ΠΟ.Α και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του οικονομικού έτους 2019.

« Η οικονομική αυτή χορήγηση έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια και την λειτουργία της ομοσπονδίας ενός αθλήματος που έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει ακόμη και σήμερα πολλές επιτυχίες και διεθνείς διακρίσεις ,κάνοντας περήφανη τόσο την Κέρκυρα όσο και συνολικότερα την χώρα μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του υπ. Βουλευτή Κέρκυρας Κ. Παυλίδη.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!