Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία υποψ. βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Κέρκυρας

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ περιόδευσε το Σάββατο 22/6/19 στη Λαϊκή Αγορά και στους εμπορικούς δρόμους  της Κέρκυρας και συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους αλλά και για τη  σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος,  «οι υποψήφιοι βουλευτές, Αυλωνίτης, Βάκη, Παυλίδης, Τόμπρος, Τσαγκαλίδου, επεσήμαναν ότι πίσω  από τα όμορφα λόγια και τις υποσχέσεις σε όλους, η ΝΔ σκοπεύει να επαναφέρει πολιτικές που όχι μόνο θα πλήξουν τη μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα στρώματα, αλλά διακινδυνεύουν και τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας. Στην πραγματικότητα απειλεί να μας γυρίσει πίσω στις πιο σκοτεινές στιγμές της κρίσης και των μνημονίων για τα οποία άλλωστε φέρει και τη βασική ευθύνη.

    Αντίθετα, μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ θα συνεχίσει με τις δεσμεύσεις της για την προστασία των πολλών στον τομέα της εργασίας, της πρόνοιας, της παιδείας, της υγείας, της ανάπτυξης. Οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές, καθώς η αδιαφορία ή η απογοήτευση μπορεί να υποθηκεύσουν το ίδιο τους το μέλλον. Γι’ αυτό το μέλλον θα πρέπει με καθαρή σκέψη και με γνώμονα το συμφέρον τους να αποφασίσουν όλοι και όλες στις 7 Ιουλίου».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!