Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Περιοδείες του ΚΚΕ στα Διαποντια και τους Παξούς

Την Πέμπτη 23/06 η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ οργάνωσε επισκέψεις και περιοδείες στα Διαπόντια Νησιά και τους Παξούς

Συγκεκριμένα, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Παναγιώτη Κελάνδρια πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και συζητήσεις και στα 3 Διαπόντια Νησιά ενώ κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Κουλούρη επισκέφθηκε και περιόδευσε στους Παξούς.

Στις συζητήσεις αναδείχθηκαν τα χρόνια προβλήματα των κατοίκων των μικρών αυτών νησιών, που οξύνονται σε τεράστιο βαθμό κατά τους χειμερινούς μήνες. Επισημάνθηκε, η έλλειψη κινήτρων από την πολιτεία ώστε να διευκολύνεται η διαβίωση στα νησιά αυτά.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, ανέδειξαν ότι καμιά κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη εφόσον ο λαός πιστέψει στη δύναμή του, το αποφασίσει να οργανωθεί, να διεκδικήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του. Η εγκατάλειψη των Διαπόντιων Νησιών αλλά και των Παξών, δεν είναι κάτι τυχαίο αλλά εδράζεται στη λογική κόστους οφέλους που ακολουθούν όλες η κυβερνήσεις, μονοκομματικές ή συνεργασίας.

Ο λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να τα λύσουν γιατί είναι όλοι τους δεσμευμένοι στην πολιτική που εξυπηρετεί τους λίγους ενώ για τους πολλούς επιφυλάσσουν τη λογική «πάμε και όπου βγει»

Η λύση είναι ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, για να είναι πιο δυνατός ο λαός ώστε να αγωνιστεί για αυτά που πραγματικά του αξίζουν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!