Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Χρυσό βραβείο για τους Healthy Little Eaters και την Σπυριδούλα Κόκκαλη

Η Σπυριδούλα Κόκκαλη απέσπασε χρυσό βραβείο για το   project «Healthy Little Eaters» από τον μοναδικό φορέα στην Ελλάδα που αξιολογεί και βραβεύει καλές πρακτικές στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, ELT EXCELLENCE   AWARDS.

H βράβευση πραγματοποιήθηκε στα εκπαιδευτήρια Δούκα στο Μαρούσι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 με την συμμετοχή 92 εκπαιδευτικών από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από 36 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Το χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην κατηγορία  «Διδασκαλία για την αφύπνιση των μαθητών για κοινωνικά θέματα». Οι Healthy Little Eaters, είναι ένα ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό βιωματικό project  που έχει ως βασικό άξονα την καλλιέργεια της φυσιολατρικής νοημοσύνης των παιδιών, την αγάπη για την φύση, το περιβάλλον και την υγιεινή διατροφή με δράσεις που υλοποιούνται μέσα και έξω από την τάξη. Δημιουργήθηκε το 2014 από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σπυριδούλα Κόκκαλη και υιοθετήθηκε από 80 Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Η κ. Κόκκαλη δηλωσε τα εξής:

«Πολλά ευχαριστώ στο διδακτικό μας προσωπικό για την συμμετοχή στις δράσεις των HLE και στην βοήθεια και στήριξη που προσφέρουν καθημερινά. Το βραβείο αφιερώνεται σε όλους εκείνους και όλες εκείνες γονείς, μαθητές, φίλους, συναδέλφους, που πίστεψαν στους Heakthy Little Eaters  και στην δύναμή τους να καλλιεργήσουν την νοοτροπία των νέων ανθρώπων για ένα καλύτερο και βιώσιμο κόσμο».

site www.healthylittleeaters.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!