Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πληροφορίες για τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών/τριών στο Πειραματικό Σχολείο Κέρκυρας (4ο Δ.Σ Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο»)

Τριάντα εφτά (37) αιτήσεις γονέων και κηδεμόνων υποβλήθηκαν στο σύστημα εγγράφων υποψηφίων μαθητών/τριών, για φοίτηση στην εισαγωγική τάξη του 4ου Δημοτικού (Πειραματικού) Σχολείου Κέρκυρας – “Αθηναγόρειο”.

Από τις αιτήσεις προκύπτει ότι δύο μαθητές είναι μεγαλύτερης ηλικίας από την προβλεπόμενη για εγγραφή στην Α’ τάξη και προφανώς η αίτηση θα απορριφθεί.

Έτσι συνολικά 35 υποψήφιοι μαθητές/τριες θα διεκδικήσουν τις 14 κενές θέσεις που προκηρύχθηκαν από την αρμόδια Διοικούσα επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, αλλά και όσες μείνουν κενές από ενδεχόμενη επιλογή των 22 απόφοιτων μαθητών/τριών του 14ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας (συνδεδεμένη σχολική μονάδα) να μη φοιτήσουν στο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο.

Από τους 35 υποψήφιους/ες 8 παιδιά έχουν αδελφό/ια στο 4ο Δημ. Σχολείο Κέρκυρας – “Αθηναγόρειο” και θα έχουν την ευκαιρία αν δεν κληρωθούν να καλύψουν ποσοστό 20% των θέσεων.

Την Τρίτη 22.6.2021 το πρωί θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του σχολείου (https://blogs.sch.gr/4dimkerk) η κατάσταση των υποψηφίων με αναφορά στον κωδικό της ηλεκτρονικής αίτησής τους.

Η κλήρωση  θα διεξαχθεί  ηλεκτρονικά την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 στις 16:00 από τριμελή  Επιτροπή. Στη διαδικασία θα παραστεί συμβολαιογράφος, ενώ θα προσκληθούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά απευθείας οι Πρόεδροι  των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πειραματικών Σχολείων. 

Για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Διευθυντή του 4ου Δημ. (Πειραματικού) Σχολείου Κέρκυρας – “Αθηναγόρειο” Παναγιώτη Ποζίδη (2661031295).

 

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Ποζίδης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!