Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Ποια η σημασία του εκτιμητή στην Αγορά και στη Πώληση Χρυσού

Ο προσδιορισμός της αξίας του χρυσού είναι μια πολλή δύσκολη συνάρτηση, αφού βασίζεται στις διεθνείς εξελίξεις των χρηματιστηρίων που μέρα με τη μέρα μεταβάλλονται και δεν είναι καθόλου εύκολο να προσδιοριστεί από το ευρύ κοινό. Εκτός από τις χρηματιστηριακές εξελίξεις υπάρχουν και άλλοι πολλοί παράγοντες που πρέπει να συνυπολογιστούν, ώστε να εκτιμηθεί και να δοθεί η αρμόζουσα τιμή για ένα χρυσαφικό, όπως η καθαρότητα του μετάλλου, η πρόσμιξη του με άλλα μέταλλα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αλλά και το σχέδιο του και η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του.

Γι ΄ αυτούς τους λόγους υπάρχουν εξειδικευμένοι εκτιμητές που παρακολουθούν συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις, γνωρίζουν τις τάσεις και διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ξεκαθαρίσουν την καθαρότητα του μετάλλου και να συνυπολογίσουν και τους υπόλοιπους παράγοντες.

Στην αγορά χρυσού Παπαθανασίου, είναι γνωστό ότι διαθέτουν μερικούς από τους καλύτερους εκτιμητές που κάνουν με απόλυτη υπευθυνότητα και αγάπη τη δουλειά τους, ώστε να δίνουν τις πραγματικές τιμές που αντιστοιχούν στο κόσμημα και όχι αυθαίρετες τιμές που έχουν σαν απόλυτο στόχο την κερδοφορία της επιχείρησης τους. Αντίθετα, στην αγορά χρυσού Παπαθανασίου συνυπολογίζουν πολλούς παράγοντες, ώστε η πώληση σας να έχει νόημα για εσάς αλλά και στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Είναι οι απόλυτοι επιχειρηματίες στο χώρο της αγοράς και πώλησης χρυσού, αφού δέχονται κάθε σύγκριση, γιατί γνωρίζουν ότι δίνουν την καλύτερη τιμή ολόκληρης της αγοράς. Ταυτόχρονα χαίρουν και απολαμβάνουν την εκτίμηση των πελατών τους, αφού μετά τα τόσα χρόνια παρουσίας τους στην αγορά έχουν χτίσει μαζί με τους πελάτες τους σχέσεις εμπιστοσύνης και κατανόησης. Επιπλέον, στις κριτικές τους στο διαδίκτυο απολαμβάνουν το απόλυτο ¨άριστα¨  για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους όπως μαρτυρούν οι ίδιοι τους οι πελάτες.

Στο site που διαθέτουν στο διαδίκτυο https://www.agorakosmimaton.gr/ μπορεί κάποιος να δει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με κοσμήματα και ρολόγια που διαθέτουν προς το κοινό. Η πώληση χρυσού διέπεται από τους ίδιους κανόνες όπως και η αγορά χρυσού, όπως θα δείτε όμως συνεχίζουν να πωλούν ¨έργα τέχνης¨ σε αληθινά οικονομικές τιμές που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Η φιλοσοφία τους είναι ότι μικρότερο περιθώριο κέρδους για αυτούς, θα βοηθήσει να εξυπηρετηθεί ακόμα περισσότερος κόσμος που χρειάζεται την αγορά ενός κοσμήματος.

Το ενεχυροδανειστήριο Παπαθανασίου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να μπορούν να προσφέρουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους σε ακόμη περισσότερο κόσμο που τις χρειάζεται. Στη σημερινή εποχή η ύπαρξη των ενεχυροδανειστηρίων κρίνεται απαραίτητη από όλους τους οικονομικούς κύκλους, αφού αποτελούν σημαντική βοήθεια στο δανεισμό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται άμεση ενίσχυση ρευστότητας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του κυρίου Παπαθανασίου είναι ότι δεν αποτελεί έναν ευκαιριακό επιχειρηματία, που εκμεταλλεύεται καταστάσεις για την προσωπική του ανέλιξη, αλλά είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας που έχει αποδείξει με τη διάρκεια στο χρόνο και με τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που αντιμετωπίζει τη δουλειά του ότι έχει δημιουργήσει ένα κορυφαίο brand name στην αγορά που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη χιλιάδων πελατών του που τους στηρίζει όποτε του ζητηθεί

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!