Quantcast
ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ποιμαντική επίσκεψη σε φυλακές, δημοτικό γηροκομείο, ψυχιατρείο, καθολικό γηροκομείο και πολυκλινική

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος επισκέφθηκε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων τις Δικαστικές Φυλακές Κερκύρας, όπου έδωσε περισσότερα από 200 δέματα στους κρατουμένους, προσφορά της τοπικής Εκκλησίας. Ο κ. Νεκτάριος είχε τη ευκαιρία να επισκεφθεί το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί στις Φυλακές και που δίνει την ευκαιρία σε κρατουμένους, με γνώμονα την παιδεία, να καλλιεργήσουν τον εαυτό τους, δίνοντάς του μια νέα ευκαιρία ζωής.  Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους υπευθύνους για την προσπάθεια αυτή, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε και το Δημοτικό Γηροκομείο Κέρκυρας, την Πολυκλινική, το Καθολικό Γηροκομείο και το Ψυχιατρείο.

Εξάλλου, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, έγινε η καθιερωμένη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της τοπικής Εκκλησίας ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ, στην οποία τα παιδιά και οι παιδαγωγοί έδειξαν με τον δικό τους τρόπο μηνύματα για την μεγάλη εορτή της πίστεως. 


 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!