Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε το «5ο Summer School Ευρωπαϊκου Δικαίου» στην Κέρκυρα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας η Τελετή Έναρξης του «5ου Summer School Ευρωπαϊκου Δικαίου, Κέρκυρα 2023».

Το 5ο Summer School πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλογου Κέρκυρας, του Ερευνητικού Συλλογου Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) και του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Φωτιά Κέρκυρα – Μάχη να μην καούν σπίτια (upd) – Δηλώσεις Μαχειμάρη – Προσφορά εθελοντών

Σύμφωνα με το ΔΣΚ:

Το θέμα του φετινού Summer School είναι: «ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ», και αυτό θα διαρκέσει από την Τρίτη 25/07 έως και την Παρασκευή 28/07/2023.

Στην τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των συνδιοργανωτών. Συγκεκριμένα απηύθυναν χαιρετισμό, ο Προεδρος του ΔΣΚ κ. Γιαννης Κοντος, ο Πρύτανης του Ι.Π. κ. Ανδρεας Φλωρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) κ. Αλέξανδρος Πολίτης, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού δικαίου στην Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ κ. Βασίλειος Χριστιανός, ο καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Μιχάλης Πολίτης και ο Προεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κερκυρας κ. Δημητρης Πιτσινιγκος.

Ακολούθησε ομιλία του Δικαστή του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. & Καθηγητή Ευρωπαϊκού δικαίου στην Νομική Σχολή της Napoli της Ιταλίας κ. Roberto Mastroianni.

Στην τελετή επίσης τιμήθηκαν από τον Σύλλογο Αποφοίτων ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) ο Καθηγητής κ. Roberto Mastroianni και ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Κ. κ. Γιάννης Κοντός, οι οποίοι έλαβαν την ιδιότητα του επίτιμου μέλους του Συλλογου ELMAA.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!