Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με κύπελλο για ΑΕ Λευκίμμης & ΟΦΑΜ

Στις 29 Αυγούστου θα κάνουν φέτος πρεμιέρα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, η ΑΕ Λευκίμμης και ο ΟΦΑΜ.


Οι δύο κερκυραϊκές ομάδες θα ριχτούν στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας εντός έδρας, δύο Θεσσαλικές. Η ΑΕ Λευκίμμης τον Ατρόμητο Παλαμά και ο ΟΦΑΜ τον Θησέα Αγριάς. Υπενθυμίζουμε ότι στην 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδας μετέχουν αποκλειστικά οι ομάδες της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.  Στην κληρωτίδα μπήκαν 79 ομάδες που χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Οι  δύο κερκυραϊκές ομάδες,  τοποθετήθηκαν στον 2ο Όμιλο. Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης   είναι νοκ άουτ κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση και τα πέναλτι. Μία ομάδα του τρίτου ομίλου, ο Χαραυγιακός, ευνοήθηκε από την κλήρωση και πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.

 

Τα ζευγάρια του 2ου ομίλου

Παναγρινιακός-Ηρακλής Λάρισας
ΠΟ Φήκης-Αναγέννηση Άρτας
Αχέρων Καναλακίου-Αετός Μακρυχωρίου
ΟΦ Αγίου Ματθαίου-Θησέας Αγριάς
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης-Αμβρυσσέας Διστόμου
ΑΕΠ Κοζάνης-ΠΟ Ελασσόνας
ΑΕ Λευκίμμης-Ατρόμητος Παλαμά
Κοζάνη-Δήμητρα Ευξεινούπολης
Ναυπακτιακός Αστέρας-Τηλυκράτης
ΑΟ Υπάτου-Αμβρακικός Λουτρού

Οι αντίπαλοι των κερκυραϊκών ομάδων

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Παλαμά

Ιδρύθηκε το 1952 και εδρεύει στον Παλαμά Καρδίτσας. Αποτελεί τον ιστορικότερο και πιο επιτυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο του Παλαμά καθώς και ενα απο τα καλύτερα club στην Καρδίτσα, έχοντας πολυετή παρουσία με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.  Ανήκει στη δύναμη των σωματείων της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας. Από τη σεζόν 2019-20 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής

 

Ο Θησέας Αγριάς

Είναι αθλητικός και ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα την Αγριά του νομού Μαγνησίας. Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου είναι το 1927 και χρώματα του συλλόγου είναι το πράσινο και το λευκό. Διαθέτει ενεργό τμήμα ποδοσφαίρου ανδρών, το οποίο έχει λάβει μέρος στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19, αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!