Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβιβασμός του ρέφερι Κ. Γιούργα στην Super League 2

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν την Τρίτη (5/7) οι πίνακες αξιωματούχων διαιτησίας (διαιτητές, βοηθοί διαιτητές, παρατηρητές) για τις εγχώριες διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-2023

Σε ό, τι αφορά την κερκυραϊκή διαιτησία, μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση του Σπύρου Κολυτά, το 2020, επανακτά μία θέση στην Super League 2 με τον Κώστα Γιούργα, ο οποίος προβιβάστηκε από την 3η στην 2η κατηγορία (SL2). Η Κέρκυρα είχε ακόμα έναν προβιβασμό, του Χαράλαμπου Μαργαρίτη, ο οποίος από την 4η κατηγορία ανέβηκε στην 3η. Τέλος αμετακίνητοι παρέμειναν οι υπόλοιποι αξιολογημένοι της αγωνιστικής περιόδου, που πέρασε (2021-22).

Να σημειωθεί ότι οι Χάρης Σκορδίλης (βοηθός διαιτητής Super League 2) και Νικόδημος Καββαδίας (διαιτητής 3ης κατηγορίας) είναι εκτός πινάκων, με δική τους βούληση, αφού λόγω προσωπικών υποχρεώσεών τους, έχουν αναστείλει την διαιτητική τους δραστηριότητα.

 

Οι θέσεις των αξιωματούχων διαιτησίας Κέρκυρας:

 

2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Super League 2)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΥΡΓΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΗΜΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΙΑΣ

 

3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Γ΄ΕΘΝΙΚΗ)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΦΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΜΙΧΑΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΑΤΚΛΙΦ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!