Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Προκήρυξη από το Δήμο για 5 προκάτ αίθουσες λόγω δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης

Ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας προκηρύσσει την επιλογή αναδόχου, με ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης για την «ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 7Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 12Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια του και τοποθέτηση πέντε προκατασκευασμένων αιθουσών και τεσσάρων τουαλετών- WC στα σχολεία 7ο δημοτικό, 12ο δημοτικό, 14ο δημοτικό και δημοτικό ποταμού του Δήμου Κέρκυρας εντός της Δ.Ε. Κερκυραίων.
Χρονική διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τρείς (3) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της. Οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνται να υποβάλλουν προσφορά για τα υπό προμήθεια ειδη, για το σύνολο των ειδών που περιλαμβάνονται. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 165.032,26€ ( πλέον ΦΠΑ 24 %).
*Όλη η προκήρυξη δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο κυκλοφορίας της εφημερίδας «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!