Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Προκηρύχτηκε το 6ο «CORFU OLD TOWN TRAIL»

Το διοικητικό συμβούλιο του Corfu Mountain Trail έδωσε στην δημοσιότητα την προκήρυξη του 6ου  «CORFU OLD TOWN TRAIL»  που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρη 2019 και ώρα 18.00 μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.

Πρόκειται για το δρομικό γεγονός, που πραγματοποιείται στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας. Είναι  απόστασης 12 χλμ  με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία στο Λιστόν. Η  διαδρομή  περνά  από τα πιο γραφικά και χαρακτηριστικά μνημεία της παλιάς πόλης της Κέρκυρας  όπως το Παλαιό και Νέο Φρούριο, τα καντούνια του Καμπιέλο, τα Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, την Πλατεία Δημαρχείου  καθώς και από το παλάτι του Μον Ρεπό  στην Παλαιόπολη και τον παραλιακό όρμο της Γαρίτσας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη το κόστος συμμετοχής στο «OLD TOWN TRAIL» θα είναι 15€ και συμπεριλαμβάνουν μπλουζάκι finisher , χρονομέτρηση  και snack τερματισμού . Επίσης θα διεξαχθεί παράλληλα και παιδικός αγώνας  survivor  στο χώρο της πλατείας χωρίς κόστος συμμετοχής καθώς και αγώνας με διάφορα εμπόδια στην κάτω πλατεία σε συνεργασία με τους προσκόπους  και τον ΔΟΠΑΠ Κερκυρας.  Θα απονεμηθούν στα παιδιά έπαθλα για τους πρώτους .

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!