Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας έκλεισε την Γ. Μπίμπα κόουτς στο γυναικείο χάντμπολ

Η Γεωργία Μπίμπα αναλαμβάνει κόουτς της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Φαίακα, η οποία αγωνίζεται στο γυναικείο πρωτάθλημα  της Α2 εθνικής κατηγορίας.

 

Η νέα κόουτς αντικαθιστά τον Δημήτρη Βαρζακάκο μετά την «ασυμφωνία, που προκάλεσε διαζύγιο» μεταξύ του απερχόμενου προπονητή και της διοίκησης της ομάδας. Η Γεωργία Μπίμπα, γεννήθηκε το 1985, είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα χειροσφαίρισης και θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει προπονήτρια γυναικείου τμήματος. Ωστόσο ως παίκτρια έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, έχει κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής ομάδας νεανίδων. Ταυτόχρονα με την καριέρα της ως παίκτρια ήταν και προπονήτρια ακαδημιών σε πολλές από τις προηγούμενες ομάδες.

 

Η ανακοίνωση του Φαίακα

Την συμφωνία με τη νέα προπονήτρια ανακοίνωσε ο Φαίακας ως εξής:  «Καλώς ήρθες στο νησί Γεωργία! Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την κα. Γεωργία Μπίμπα, η οποία αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας του γυναικείου τμήματος. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Γεωργία ξεκίνησε ως παίκτρια (δεξί ίντερ και δεξί εξτρέμ) σε Αρχέλαο Κατερίνης, Παναθλητικό, Ελπίδες Δράμας,Άρη Θεσσαλονίκης, Ορφέα Κατερίνης και ΠΑΟΚ , κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος”.

 

Οι δηλώσεις της νέας προπονήτριας

Από την πλευρά της η νέα τεχνικός, Γεωργία Μπίμπα δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Φαίακας Κέρκυρας, όπως επίσης και που θα συνεργαστώ με τα κορίτσια, τα οποία γνώρισα ήδη από την περσινή χρονιά στην προπόνηση και είναι όλες τους υπέροχες…Ευχαριστώ ειλικρινά για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Από πλευράς μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τόσο τους βραχυπρόθεσμους, όσο και τους μακροπρόθεσμους στόχους της. Εύχομαι μια καλή και εποικοδομητική αθλητική χρονιά σε όλους μας.»

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!