Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Προστασία Αλσους Γαρίτσας-πίστα skate στο ΔΣ Κεντρικής Κέρκυρας

Στην 28η Συνεδρίαση – Ειδική μεικτή –  προχωρά το Δημοτικό  Συμβούλιο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας   τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.00 στη Συνεδριακή Αίθουσα ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ (Παλαιόπολη Μον–Ρεπό).

 

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Λήψη απόφασης για προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα του Άλσους της Γαρίτσας με απένταξη του γήπεδου σκέιτμποουρντ και μη κοπή δένδρων» (Εισηγητές οι Επικεφαλής των Παρατάξεων που κατέθεσαν το αίτημα σύγκλησης της παρούσας Συνεδριάσεως, κατόπιν του υπ’ αριθμόν 40512/20.10.2022 έγγραφου αιτήματος των Παρατάξεων «Κέρκυρα να Ζεις», «Πρώτα η Κέρκυρα» και «Κερκυραϊκή Αναγέννηση» και το υπογεγραμμένο από δεκαεννέα (19) Δημοτικούς Συμβούλους εκ των Παρατάξεων «Κέρκυρα να Ζεις», «Πρώτα η Κέρκυρα», «Κερκυραϊκή Αναγέννηση», «Η Κέρκυρα Ψηλά» καθώς και τους Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους Αγγελική Ρίγγα και Σπυρίδων Ρίγγα (το οποίο κατέθεσε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης – Τηλέμαχος Βασιλάκης) και υποστηρίζει η Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων».

2. Έγκριση για τη συμμετοχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στην έκθεση «Attica Green Expo 2023» (Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου).

.

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: http://tv1.streampulse.eu/corfu2).

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!