Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Πρωτομαγιά όπως η… Ημέρα της Γυναίκας: Η Υδραίου μοίρασε λουλούδια

Σε μια πρωτότυπη, συμβολική όσο και ουσιαστική δράση για την Πρωτομαγιά προχώρησε η παράταξη «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ» της Μερόπης Υδραίου. Στελέχη της παράταξης με την υποψήφια Δήμαρχο κ. Μερόπη Υδραίου μοίρασαν στην πόλη της Κέρκυρας εκατοντάδες γλαστράκια με φυτά μαζί με ένα σελιδοδείκτη που είχε το μήνυμα ‘’ Να βάλουμε περισσότερα λουλούδια στο Δήμο μας και στη ζωή μας.’’ Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και η δράση αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και χαμόγελα από τους πολίτες που ήταν στο κέντρο της Κέρκυρας σήμερα το πρωί. Άλλωστε, λουλούδια είχε χαρίσει και στις γυναίκες του νησιού μας, ανήμερα της “Ημέρας της Γυναίκας”

Προγραμματική δέσμευση της Μερόπης Υδραίου είναι η ενίσχυση των χώρων πρασίνου και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Νέο Δήμο, παράλληλα με την αλλαγή της εικόνας των πάρκων και τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων για μια πιο φιλική και ανθρώπινη πόλη.
Όλοι μαζί κάνουμε μια Νέα Αρχή. Με περισσότερα λουλούδια, χρώματα, αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Και πάνω απ ‘όλα με αγάπη για τον τόπο μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!