Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Πρόκριση του ΝΑΟΚ στο FINAL 8 πόλο Κορασίδων

Ο ΝΑΟΚ πριν από λίγο νίκησε 13-7 την ΝΕ Πατρών και προκρίθηκε στο FINAL 8 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων (Κ15) υδατοσφαίρισης.

Ως γνωστό στο κλειστό κολυμβητήριο “Σπ.Γιαννιώτης” του ΕΑΚΚ χθες και σήμερα διεξήχθησαν οι αγώνες ενός εκ των τεσσάρων ομίλων της Γ΄φάσης του πρωταθλήματος. Στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί 24-26 προκρίνονται  συνολικά οκτώ ομάδες (οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας των ομίλων της Γ΄φάσης). Και ο ΝΑΟΚ κατέλαβε την δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου & πήρε την πρόκριση μαζί με την ομάδα του ΠΑΟΚ, που κατετάγη πρώτη και αήττητη.

Το ρόστερ του ΝΑΟΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σπύρος Τσιμίνος. ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ:Χατζηγεωργίου Ίριδα.-ΑναλύτηΛυδία-ΑνδριώτηΑλεξάνδρα.-Ραψομανίκη Κων/να.-Ιασιμοπούλου Ειρήνη.-Φαϊτά Κατερίνα.-Τρύφωνα Κατερίνα.-Μπογιάκη Μαλένα.- Ρέτση Γλυκερία.-Σκορδίλη Άνια.-Μαρτζούκου Ερμιόνη.- Όρφανου Ιωάννα- Ρίγγα Μάρα.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα

ΣΗΜΕΡΑ

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ- ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 7-13

ΧΘΕΣ

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ -ΠΑΟΚ 6-8

ΠΑΟΚ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 20-9

Η βαθμολογία

ΠΑΟΚ 6

ΝΑΟΚ 3

————————–

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 0

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!