Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον πρώτο λόγο η έδρα στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με τη Λίβερπουλ. Αμφότερες έχουν κίνητρο και ψυχολογία στα ύψη, διεκδικώντας την κατάκτηση του αγγλικού Πρωταθλήματος.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχημαν!

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (18:30)

Είναι ο αγώνας της ημέρας. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόρος Σίτι φιλοξενεί τη 2η Λίβερπουλ με φόντο την κατάκτηση του τίτλου. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, που θα παραταχθούν ουσιαστικά πλήρεις και με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Αμφότερες βρίσκονται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση και προμηνύεται ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ο παράγοντας έδρα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

➥ Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.17!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!