Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού με νεφώσεις- Πού αναμένεται να βρέξει

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός σήμερα, καθώς η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για τοπικές πρόσκαιρες βροχές μόνο στο ανατολικό Αιγαίο, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλύτερος, καθώς θα επικρατούν αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, στο ανατολικό Αιγαίο έως 5 και από το βράδυ στο Ιόνιο 6 με 7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα μείνει στα ίδια επίπεδα με χθες, ενώ αναμένεται να χαλάσει πάλι από αύριο το απόγευμα, αρχικά από τα δυτικά, με νέο κύμα ισχυρών βροχοπτώσεων που θα πλήξουν τη χώρα κυρίως την Τετάρτη.

Η πρόγνωση του καιρού

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 4 με 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!