Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πυγμαχία: Οι Κεφαλληνός & Ρέτσης στο camp προεθνικής Νέων

Δύο νεαροί κερκυραίοι πυγμάχοι, ο Ισίδωρος Κεφαλληνός του Πυγμαχικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας (ΠΑΟΚ) και ο Γιάννης Ρέτσης του Πυγμαχικού Ομίλου Φαιάκων συμμετέχουν από την Δευτέρα 16 Αυγούστου στο κάμπινγκ προετοιμασίας των προ εθνικών ομάδων Νέων-Νεανίδων, που  διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στο Τσοτύλι Κοζάνης. Οι κλήση των δύο κερκυραίων αθλητών ήταν αναμενόμενοι, αφού έχουν αναδειχτεί Πανελληνιονίκες. Ο Ισίδωρος Κεφαλληνός το 2018 στην κατηγορία 80kg Παμπαίδων και το 2019 στα 80kg Παίδων. Μάλιστα το 2018 είχε καταλάβει και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παμπαίδων. Σήμερα αγωνίζεται στα 91kg Νέων. Προπονητής του ο Χρήστος Μοσχάτ. Από την άλλη, ο Γιάννης Ρέτσης  το 2019 είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία 75kg του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων. Σήμερα αγωνίζεται στα 75kg Νέων. Προπονητής του ο Σπύρος Ρέτσης.

 

Το κάμπιγκ της προεθνικής

Με την συμμετοχή 42 Αθλητών/Τριων από 21 σωματεία της χώρας , ξεκίνησε στο Ιστορικό Γυμνάσιο – Οικοτροφείο Τσοτυλίου το κάμπινγκ προετοιμασίας των Προ εθνικών ομάδων πυγμαχίας Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων. Η διάρκεια του κάμπινγκ είναι από 16 έως 26 Αυγούστου 2021. Υπεύθυνος του κάμπινγκ είναι ο Δημήτριος Μαυροδάκος’

Προπονητές: Αρτούρ Μικαελιάν-Νίκος Πλέας-Βασίλης Κοκόλης-Μάριος Καπερώνης-Αναστασία Βαβύλα. Τεχνικοί σύμβουλοι: Αντώνης Γιαννούλας-Ανδρέας Γιαννακόπουλος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!