Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Οι ανανεώσεις στην ΓΕ Κέρκυρας έφτασαν την “ντουζίνα”

Το επιτυχημένο ρόστερ, που συνέβαλε ώστε η ομάδα μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Κέρκυρας να πετύχει την άνοδό της από την Β΄στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ και μάλιστα ως πρώτη και αήττητη του Γ΄ομίλου, φαίνεται ότι θα παραμείνει και φέτος στην ομάδα.

Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος των υπεύθυνων του τμήματος μπάσκετ του κερκυραϊκού σωματείου. Έτσι μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Σπύρο Αλεξίου εξασφάλισε την παραμονή και δώδεκα παικτών, αφού στους εννέα που έχει ανακοινώσει (Αλ.Παπαγκίκα, Γ. Γκιουλέα, Χ. Παγκράτη, Λαζ. Τσενεμπή, Γ. Ντρίτσιο, Παντ.Τσιμώτα, Φρ. Γαληνάκη, Δημ. Καραγιάννη & Κ/ Τσιχτσή), προστέθηκαν άλλοι τρεις.

Σπ. Πάλλης-Ν.Σορτίκος & Β. Ζήρας

Σύμφωνα με τν νέα ανακοίνωση της ΓΕΚ: Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τρεις ακόμη αθλητές. Συγκεκριμένα, μαζί μας και τη νέα σεζόν θα είναι οι Σπύρος Πάλλης, Βασίλης Ζήρας και Νίκος Σορτίκος, οι οποίοι θα βοηθήσουν τη ΓΕΚ στην φετινή της προσπάθεια στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Σπύρος Πάλλης είναι ο αρχηγός της ομάδας μας και έχει σημαντική παρουσία στο κερκυραϊκό μπάσκετ αγωνιζόμενος με Κερκυραϊκό ΓΣ, Φαίακα, Ιόνιο, ενώ από το 2020 είναι καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας. Ο Βασίλης Ζήρας είναι ο υπαρχηγός της ομάδας μας, αγωνίζεται από το 2019 στη ΓΕΚ, ενώ είχε σημαντική παρουσία με τη φανέλα της ΓΕΚ την τριετία 2004-2007.Ο Νίκος Σορτίκος εντάχθηκε στη ΓΕΚ την περσινή σεζόν, προερχόμενος από τον ΑΣ Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!