Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ιδανική αγωνιστική πρεμιέρα για τον ΔΑΜΟΚΛΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά για τους ξιφομάχους του Κερκυραϊκού Αθλητικού Συλλόγου ΔΑΜΟΚΛΗΣ. Στον πρώτο Πανελλήνιο αγώνα πέτυχαν εκτός από εξαιρετικές εμφανίσεις και την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου, με τον Μιχάλη Γιάγκο στην κατηγορία U13.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο (23-24/9/23) πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι πανελλήνιοι αγώνες κυπέλλου ξίφους ασκήσεως στις κατηγορίες Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών (U20), Παμπαίδων/Παγκορασίδων (U13) και ανάπτυξης (U10). Οι αγώνες διεξήχθησαν, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου Θεσσαλονίκης &  διοργανωτή τον ΑΓΣ Μ. Αλέξανδρο Κορδελιού. Σε αυτούς συμμετείχαν συνολικά 141 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα (Στην κατηγορία U10 4 κορίτσια & 12 αγόρια, στην κατηγορία U13 15 κορίτσια και 28 αγόρια και στην κατηγορία U20 39 κορίτσια και 43 αγόρια).

Οι επιτυχίες του ΔΑΜΟΚΛΗ

Στην επιτυχημένη αγωνιστική πρεμιέρα, αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση του Κ.Α.Σ ΔΑΜΟΚΛΗΣ: “Ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά και υπέροχες εμφανίσεις μας χάρισαν τα παιδιά μας . Συγκεκριμένα , ένα χάλκινο μετάλλιο στην Θεσσαλονίκη στην πρώτη Πανελλήνια διοργάνωση και πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις για τους αθλητές μας επεφύλαξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

 

Με τον καλύτερο τρόπο και πολλά χαμόγελα έγινε η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο ΔΑΚ Ευόσμου όπου διεξήχθησαν τα Πανελλήνια Κύπελλα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (u20) και Παμπαίδων – Παγκορασίδων (u13) & Ανάπτυξης ( u10).

Στην κατηγορία u13 , ο Μιχάλης Γιάγκος με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, μας έκανε περήφανους και μας έδωσε τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον

Στην ίδια κατηγορία , ο Κωνσταντίνος Ποταμίτης διακρίθηκε για την πολύ Καλή εμφάνισή του και επάξια μας εκπροσώπησε . Κατέλαβε την 21η θέση και μας χάρισε χαμόγελα .

Στην κατηγορία u20 , η Νεάνιδα μας Κατερίνα Προβατά με καταπληκτική εμφάνιση τόσο στις pools όσο και στα νοκ αουτ ( στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία απ αυτήν που ανήκει) έφτασε ένα βήμα πριν την οκτάδα , κατακτώντας την 10η θέση

Συγχαρητήρια σε όλους

Έχοντας θέσει τα θεμέλια για τη Νέα Χρονιά , ευχαριστούμε τους αθλητές και τους γονείς του συλλόγου μας για την υποστηρικτική τους διάθεση και την εμπιστοσύνη τους και τον ακούραστο προπονητή μας, Στάθη Γεροσίδερη,  χωρίς την συμβολή του οποίου , τίποτα απ αυτά δεν θα ήταν εφικτό.”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!