Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τ. Βενέτης αφήνει τον Όλυμπο για τη Λάρισα

Ο πρώην αρχηγός του ΑΟ Κέρκυρα & του ΑΟ Κασσιώπης και μέχρι τώρα προπονητής του Ολύμπου Τάσος Βενέτης προαλείφεται για τεχνικός διευθυντής της ΑΕ Λάρισας, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Θεσσαλικής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ, που δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2022, αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Το πρόσωπο του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή και κυπελλούχου της ΠΑΕΛ ΑΕΛ το 2007 Τάσου Βενέτη είναι αυτό που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αναλάβει νέος τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΛ και πληροφορίες θέλουν να έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον νέο ιδιοκτήτη της λαρισινής ομάδας Αχιλλέα Νταβέλη”. Ενώ, η ίδια εφημερίδα επανήλθε την επόμενη ημέρα (12/7) αναφέροντας: “Δύο κουμπάροι, ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο Τάσος Βενέτης, όλα δείχνουν ότι θα είναι οι τεχνικοί διευθυντές στην ΠΑΕ ΑΕΛ (ο δεύτερος πάντρεψε τον πρώτο και βάπτισε την πρώτη κόρη του), καθώς χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Ταυλαρίδης (φωτ.) βρέθηκε στη Λάρισα και συζήτησε με τον νέο ιδιοκτήτη Αχιλλέα Νταβέλη για τη συνεργασία τους”.

Ο Τάσος Βενέτης

Διακρίθηκε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες (είναι ο πρώτος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε σε ομάδα του εξωτερικού)  αλλά και το ήθος του, ενώ υπήρξε τεχνικός διευθυντής και στην Κέρκυρα. Είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1980 και αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής στην αμυντική γραμμή. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Λάρισας και πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή σε ηλικία μόλις 16 χρονών αφού το ταλέντο του εντόπισαν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην ΑΕΛ όπου αγωνίσθηκε από το 1997-99 σε 41 παιχνίδια και πέτυχε ένα τέρμα.
Στη συνέχεια μετακόμισε στη Σκωτία και πέρασε τρεισήμισι χρόνια στην  Πρέμιερ Λιγκ Νταντί Γιουνάιτεντ (67 παιχνίδια, 2 γκολ)  με άλλους έξι μήνες στη Ρος Κάουντι (9 παιχνίδια, 1 γκολ) . Ο Βενέτης επέστρεψε στην Ελλάδα το 2003, όπου θα έπαιζε στον Ακράτητο (23 παιχνίδια), Καλλιθέα (24 παιχνίδια) για να καταλήξει ξανά στην ΑΕΛ το 2006 όπου έμεινε μέχρι το 2008. Το 2007 ήταν παίκτης της κυπελλούχου ομάδας όπου αγωνίσθηκε στο συγκεκριμένο θεσμό σε έξι αγώνες. Στη συνέχεια πήγε τον ΟΦΗ για ένα χρόνο όπου από το 2009 και μετά βρήκε την…Ιθάκη του στην Κέρκυρα, φορώντας την φανέλα του  ΑΟ Κέρκυρα 2009-2013 και του  ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρα 2013-2017.Το 2017 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στο νησί μας έπαιξε συνολικά 193 ματς και πέτυχε 6 τέρματα. Μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο ανέλαβε στην ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα τεχνικός διευθυντής μέχρι τον Μάιο 2019. Τον Οκτώβριο του ιδίου έτους ανέλαβε τεχνικός διευθυντής του Οδυσσέα Αυλιωτών.  Τέλος το  Νοέμβριο 2020 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολύμπου, όπου παρέμενε προπονητής μέχρι τώρα. Μάλιστα τον περασμένο Μάϊο συμφώνησε με την διοίκηση του “ιστορικού” την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!