Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πυγμαχία: Ο Εμ.Ντρεκάϊ στους “8” του Πανελλήνιου Elite

Ο 20χρονος αθλητής του Πυγμαχικού Ομίλου Κέρκυρας, Εμιλιάνο Ντρεκάϊ συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Elite Ανδρών-Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε από 15-19 Δεκεμβρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στον Πειραιά.

 Ο πυγμάχος του Σπύρου Ρέτση αγωνίστηκε στην κατηγορία των 75kg. Στον πρώτο αγώνα νίκησε στα σημεία τον αθλητή του Άρη Θεσ/κης Δημήτρη Καρανικόλα, που πέρσι είχε πάρει την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Elite. Με τη νίκη αυτή πέρασε στους “8” και εκεί βρέθηκε αντίπαλος του Ιάσονα Σωτηρόπουλου (Παναθηναϊκός) απο τον οποίο, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, ηττήθηκε με 1-0 στα σημεία. Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του αθλητή του, ο προπονητής του ΠΟ Φαιάκων Σπύρος Ρέτσης έδωσε συγχαρητήρια στον Εμιλιάνο Ντρεγκάϊ για την προσπάθεια του, τονίζοντας ότι “οι κόποι σου θα ανταμειφθούν  πάμε για άλλα πιο μεγάλα, αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς”.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!