Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πυρκαγιά σε θαλαμηγό στους Αντίπαξους

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Θ/Γ “DINOS BLUE” σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, με δέκα (10) επιβαίνοντες, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Αντίπαξων.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Θ/Γ “HARBOUR MOON”, το οποίο παρέλαβε έξι (06) επιβάτες του “DINOS BLUE”, ενώ το εν λόγω σκάφος πλέοντας αυτοδύναμα, κατέπλευσε, συνοδεία των δύο περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο λιμένα Γαΐου ν. Παξών, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου διαπίστωσε την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Λιμενικό Σταθμό Παξών, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “DINOS BLUE” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!