Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

“Πως βάζετε θέμα έγκρισης προϋπ/σμού και Τεχνικού Προγράμματος χωρίς συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης;

Δεδομένης της πρόσκλησης σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με θέματα έγκρισης Τεχνικού Προγράμματος 2021 και προϋπολογισμού 2021, έξι Κερκυραίοι απευθύνουν ερώτημα προς τον πρόεδρο του Σώματος Δημήτρη Μεταλληνό. Συγκεκριμένα ρωτούν, πως θέτουν τέτοια ζητήματα, χωρίς την προβλεπόμενη συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης για τα θέματα αυτά.

Η ανακοίνωση – Ερώτηση

Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Στις 11/2/21 ανακοινώθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, ότι στις 17/2/21 θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο με θέματα ημερήσιας διάταξης τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα. Σύμφωνα με την νομοθεσία, τόσο ο Προϋπολογισμός όσο και το Τεχνικό Πρόγραμμα πρέπει να περάσουν από την Επιτροπή Διαβούλευσης.

Συνεπώς προκύπτουν τα δύο εξής ερωτήματα:

Α) Γιατί δεν έχει συγκροτηθεί έως τώρα η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου ;

Β) Γιατί δεν περιμένει η Δημοτική Αρχή να συγκροτηθεί η Επιτροπή Διαβούλευσης και να γνωμοδοτήσει επί του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος όπως προβλέπει ο νόμος ;

Με εκτίμηση.

Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος

Δημουλίτσας Διονύσιος

Ζηρίνη Μυρτώ

Μεταλληνού Χριστίνα

Παϊπέτης Σπύρος

Στέλιος Γρηγόρης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!