Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Π.Ι.Ν: Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ανοιχτό έως 15 Σεπτεμβρίου

Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, που ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα παραμείνει ενεργό έως 15 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέρχονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://kedivim.ionio.gr/gr/curriculum/7/

Aφότου ολοκληρωθεί η παρακολούθηση του προγράμματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με την κατάθεση αίτησης προς το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η αίτηση πρέπει
να αναφέρει τον τίτλο του προγράμματος, το όνομα, επώνυμο του χρήστη που παρακολούθησε, τα στοιχεία επικοινωνίας και το e-mail που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή. Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση kedivim@ionio.gr.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!