Quantcast
Διεθνή νέαΕΛΛΑΔΑ

Ρωσική εισβολή: Υπο πολιορκία το Κίεβο – Μάχες σε όλη την Ουκρανία

Τελευταία ενημέρωση (17:30)

Μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού στρατού, καθώς οι δυνάμεις της Μόσχας έχουν εισβάλει από το πρωί από όλες τις πλευρές στο ουκρανικό έδαφος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες έχουν εγκαταλείψει τις θέσεις τους στο Ντονμπάς (Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ), ενώ ώρα με την ώρα οι αποσχιστές κερδίζουν εδάφη.Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ρωσικές δυνάμεις πήραν υπό τον ελεγχό τους την περιοχή Χερσόνα στην ανατολική Ουκρανία.

Το μέτωπο του Κιέβου θεωρείται κομβικής σημασίας. Οι ρωσικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν το αεροδρόμιο του Γκοστομέλ, 15 λεπτά από το Κίεβο, όμως λίγη ώρα μετά ο Ουκρανός αρχιστράτηγος δήλωσε ότι γίνονται μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις για τον έλεγχο του αεροδρομίου. 

Το Γαλλικό Πρακτορείο ανακοίνωσε ότι ο ρωσικός στρατός διείσδυσε στην περιοχή του Κιέβου και στην περιοχή Ζιτόμιρ που βρίσκεται στα σύνορα με τη Λευκορωσία και ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί πυραυλικά συστήματα Grad.

 

*capital

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!