Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ρόδη Κράτσα: «Θα διεκδικήσω ξανά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το 2023»

«Έχουμε πετύχει πολλά αλλά έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε στα Ιόνια νησιά»., δηλώνει η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και προσθέτει ότι «έχουμε στη διάθεσή μας χρηματοδοτήσεις από ΕΣΠΑ, Εθνικές Δημόσιες Επενδύσεις, Κοινή Ευρωπαϊκή Αγροτική Πολιτική και το Ταμείο Ανάκαμψης». Αυτά είπε μεταξύ των άλλων, στην διαδικτυακή εφημερίδα Political και τον συνάδελφο δημοσιογράφο Γιάννη Παργινό.

Δεν είναι τυχαίο, υποστηρίζει η κα. Κράτσα, πως παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες,  η Περιφέρεια γυρίζει σελίδα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, που δημοσιεύθηκε στο φύλλο κυκλοφορίας 28/01/2021, η κα. Κράτσα δηλώνει παρούσα και έτοιμη να διεκδικήσει εκ νέου τον περιφερειακό θώκο για τα Ιόνια νησιά το 2023.

“Και βέβαια θα διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στα Επτάνησα τις επόμενες εκλογές. Ήδη εργαζόμαστε με ορίζοντα το 2030. Μια θητεία τεσσάρων ετών είναι πολύ μικρός χρόνος για να ολοκληρωθούν έργα και να αποδώσουν καρπούς τα οράματα και οι σχεδιασμοί. Δεν έχω συνηθίσει να αφήνω ποτέ τους αγώνες στη μέση. Έχουμε πετύχει πολλά αλλά έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε στα Ιόνια νησιά για να μπορέσουμε να τρέξουμε στη νέα εποχή. Δίνω καθημερινά όχι μόνο την εμπειρία μου από την ευρωπαϊκή πολιτική αλλά και τον καλύτερό  μου εαυτό σε όλους τους τομείς, όπως και όλα τα μέλη της Περιφερειακής Αρχής”.

 

*στιγμιότυπο από το βράδυ των εκλογικών αποτελεσμάτων, όπου αναδείχθηκε η νέα περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων (2019) / @kerkyrasimera

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!