Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα στον Άη Μαθιά ματς Ακαδημιών για καλό σκοπό

Δεν είναι λίγα τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, τα οποία εκτός απο τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αναδεικνύουν & την ευαισθησία τους στον στίβο της κοινωνικής προσφοράς.

Μεταξύ αυτών και η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΑΜ, όπου ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη ανάγκης για να προσφερθούν στο εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας Αγ. Ματθαίου & αυτό με τη σειρά του να τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες. Στην πρωτοβουλία του ΟΦΑΜ ανταποκρίθηκε η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντοκαλίου.

Ο αγώνας μεταξύ των μικρών μπαλαδόρων απο τις Σχολές ΟΦΑΜ- ΑΟ Κοντοκαλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14.00 στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Ματθαίου.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας ΟΦΑΜ

«Η ακαδημία μας την Τετάρτη 29/12 και ώρα 14:00 στο γήπεδο μας διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα για τη συλλογή τροφίμων τα οποία θα δοθούν στο εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας μας για τη διάθεση τους σε οικογένειες συγχωριανών που τα έχουν ανάγκη. Τρόφιμα μπορείτε να φέρετε την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο η καθημερινά έξω από το γραφείο της ομάδας.

Η συλλογή θα διαρκέσει μέχρι της 30/12.Ευχαριστούμε θερμά την Ακαδημία Κοντοκαλίου  που ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση μας. ΔΕΊΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ..».

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!