Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σακοράφα: Να ανοίξει το ΕΑΚ Kέρκυρας για τον στίβο ΤΩΡΑ!

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαϊου στο ΕΑΚΚ, με τους εκπροσώπους των σωματείων στίβου του νησιού μας.

 Η Σοφία Σακοράφα, από τη μία “τα έχασε” όταν είδε την κακή κατάσταση των χώρων άθλησης, ωστόσο εκτίμησε ότι δεν βλέπει να υπάρχει βάσιμος λόγος να παραμένουν κλειστοί για προπονήσεις. Και μάλιστα τόνισε  ότι, θα πρέπει άμεσα να ανοίξει το ανοιχτό γήπεδο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, προκειμένου να προπονηθούν οι αθλητές-τριες στίβου.

Η ίδια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να γίνουν έργα βελτίωσης των υποδομών, ενώ υποσχέθηκε ότι ο ΣΕΓΑΣ, μέσω της νομικής του υπηρεσίας θα αναζητήσει τους λόγους για τους οποίους δεν δίνεται άδεια λειτουργίας του ΕΑΚΚ.

Ακολούθησε συζήτηση με τα κερκυραϊκά σωματεία. Από την πλευρά της η διοίκηση του ΕΑΚΚ σημειώνει ότι “ενώ είχε οριστεί συνάντηση με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να την ενημερώσει για τα θέματα του Σταδίου, εν τούτοις η κυρία Σακοράφα δεν προσήθλε”.  Τέλος, εξέφρασε την απορία  για την “συνάντηση, που  έγινε σε έναν χώρο, που είναι σφραγισμένος, για λόγους ασφαλείας των αθλητών, ενώ η διοίκηση πρότεινε άλλο χώρο, εντός του Αθλητικού Κέντρου για τη συνάντηση”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!