Quantcast
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΠΕ Κέρκυρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΣΕΠΕ Κέρκυρας σε Δήμο για τη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή

Ερώτημα στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσωνκατατέθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας για την Εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής & Εκπ/σης από το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: ”Κύριες, κύριοι Όπως γνωρίζετε από το σχολικό έτος 2020 – 2021 με βάση το νόμο 4521/2018 προβλέπεται η εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης από τα Δημόσια Νηπιαγωγεία (αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ) του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα εγγράφως αναφορικά με τις μέχρι τώρα ενέργειές σας για την εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής και Εκπ/σης στο πλαίσιο των εκ του νόμου αρμοδιοτήτων σας (ανέγερση – εξεύρεση και εξοπλισμός κατάλληλων αιθουσών διδασκαλίας για τα Δημόσια Νηπιαγωγεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων).

Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!