Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σε Άφρα, Αγ. Ιωάννη, Κομπίτσι, Γαστούρι, Μπενίτσες, ο συνδυασμός Μ. Υδραίου

Σε Άφρα, Αγ. Ιωάννη, Κομπίτσι, Γαστούρι, Μπενίτσες, περιόδευσε ο συνδυασμός της  Μ. Υδραίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης:

Μερόπη Υδραίου: ‘’ Εμείς έχουμε έργο και πρόγραμμα ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο παρελθόν.’’

Η Άφρα, ο Άγ.Ιωάννης, το Κομπίτσι, οι Μπενίτσες και το Γαστούρι επιβεβαίωσαν τη δυναμική της ανεξάρτητης παράταξης της Μερόπης Υδραίου.

Οι πολίτες σε όλες αυτές τις περιοχές υποδέχθηκαν με θέρμη τη Μερόπη Υδραίου που συζήτησε μαζί τους, άκουσε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους και τους ενημέρωση για το Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το πρόγραμμά της για τη νέα πενταετία.

Οι δημότες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας στηρίζουν νέους και ικανούς ανθρώπους, η Κέρκυρα δεν γυρίζει πίσω.

‘’ Εμείς έχουμε πρόγραμμα ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο παρελθόν .Θέλουν  να μας γυρίσουν στην Κέρκυρα του 1998. Να πάνε τον τόπο μας στο χθες για να μπορούν να τον διαχειριστούν.

Όλα όσα πετύχαμε, τα μεγάλα έργα που ήδη έχουμε εντάξει σε χρηματοδοτικά προγράμματα δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες. Το κάνουμε με το έργο μας και το πρόγραμμά μας, με ειλικρίνεια.’’ τόνισε η Μερόπη Υδραίου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ενεργοποίηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων που θα δώσουν υπεραξία στην ακίνητη περιουσία των πολιτών αφού ο Δήμος ολοκλήρωσε τη σχετική διαδικασία και είναι από τους πρώτους δήμους που αποκτούν Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Η Μερόπη Υδραίου , συζητώντας με τους κατοίκους, επισήμανε ότι για πρώτη φορά γίνεται καταγραφή δρόμων σε εκτός σχεδίου περιοχές αφού μέχρι σήμερα δεν αναγνωρίζονται ως κοινόχρηστες οι οδοί που έχουν κατασκευαστεί από τους δήμους αφού σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ θεωρούνται ιδιωτικές και απαγορεύεται η οικοδόμηση οικοπέδων που έχουν πρόσωπο σε αυτές.

‘’ Όλα αυτά τα πετύχαμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, με μελέτη και σχέδιο. ‘Αγνωστα στοιχεία σε αυτούς που δεν ξέρουν ούτε πως γράφεται ο Δήμος και το μόνο που έχουν να προσφέρουν σε αυτό τον τόπο είναι ισχυρές δόσεις τοξικότητας και διχασμού.’’

 

                              

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!