Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σε αναπτυξιακό συνέδριο στη Σόφια η αντιδήμαρχος Π. Τζάννε

Σε αναπτυξιακό συνέδριο στη Σόφια  συμμετέχει η Παναγιώτα Τζάννε με διπλή ιδιότητα) ως πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας συνοδευόμενη από τον Δαμιανό Χειρδάρη και β) ως Αντιδήμαρχος ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ανάπτυξης του Κεντρικού Δήμου, συνοδευόμενη από τον επιστημονικό συνεργάτη του δήμου Βίκτωρα Δημουλή.
Στο συνέδριο ως ομιλητές συμμετέχουν ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου καθώς επίσης και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, Γεώργιος ΚΡΕΜΛΗΣ.
 

Το συνέδριο με έχει τίτλο: «Η εδαφική συνεργασία στη Ν.Α. Ευρώπη, η θεσμική της κατοχύρωση και ο ρόλος των οικονομικών κινήτρων» και διοργανώνεται απο τον  Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΙΚΑΣ από κοινού με τους άλλους δυο Ευρωπαϊκούς Ομίλους Εδαφικής Συνεργασίας που έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα (Αμφικτυονία και Εύξεινη Πόλη) και με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας της Σόφιας. Συμμετέχουν  220 εκπρόσωποι 80 και πλέον φορέων από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Σερβία.

 

 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!