Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Σε εξέλιξη το 13ο Συνέδριο της ΝΔ με σύνθημα “Το μέλλον αρχίζει τώρα”

ΑΘΗΝΑ. Ξεκίνησε την Παρασκευή το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου της Οργανωτικής του Επιτροπής Βαγγέλη Μειμαρακη και συνέχισε με την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το Συνέδριο έχει ως κεντρικό του σύνθημα <<Το μέλλον αρχίζει τώρα>> και θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Σήμερα Σάββατο θα διενεργηθούν ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια για ζωτικά θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία όπως τον λαϊκισμό, την κλιματική αλλαγή, την ψηφιακή πολιτική, την εργασία κλπ, ενώ την Κυριακή το συνέδριο θα κλείσει με τις ομιλίες του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμοπουλου, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμάρα και του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτακη. Η ΝΔ της Κέρκυρας εκπροσωπήθηκε στο 13ο Συνέδριο από τους συνεδρους της Κερκυρας, ενώ η ΝΟΔΕ Κέρκυρας από τον Πρόεδρο της Γιάννη Κοντό.

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι για μια νέα εθνική προσπάθεια

«Σήμερα, μετά από την μεγάλη πολιτική αλλαγή που τόσο είχε ανάγκη η Ελλάδα, είμαστε πλέον έτοιμοι για μια νέα εθνική προσπάθεια. Γιατί το μέλλον αρχίζει τώρα, ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγοντας το 13ο Συνέδριο της ΝΔ.

«Ο αγώνας μας δικαιώθηκε και η Ελλάδα άφησε πίσω της την κρίση, το ψέμα και την μιζέρια», ανέφερε, τονίζοντας ότι «η ΝΔ έχει την πολιτική υπεροχή συσπειρώνοντας τα πιο δυναμικά στοιχεία της κοινωνίας».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!