Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σε καραντίνα ο ΥΠ.ΕΞ. Νίκος Δένδιας

ΑΘΗΝΑ. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, το άτομο που ήρθε σε επαφή και ήταν θετικό είναι ο πρέσβης μας στην Αγκυρα, Μιχαήλ-Χρήστος Διάμεσης. Ο κ. Διάμεσης ήταν χθες στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον κ. Δένδια. Ο υπουργός Εξωτερικών και οι συνεργάτες του θα υποβληθούν σε τεστ.

Σημειώνεται ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ακυρώθηκε η καθορισμένη για σήμερα συνάντηση που θα είχε ο Νίκος Δένδιας με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σαμέχ Σούκρι.

Το tweet του Νίκου Δένδια

«Μετά από συνάντηση με άτομο το οποίο διαγνώσθηκε θετικό στον #COVID19, θα τεθώ από σήμερα σε προληπτική καραντίνα. Η συνάντηση με τον φίλο μου Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, S.#Shoukry, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί», έγραψε σε tweet ο Νίκος Δένδιας.

Και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κ. Φραγκογιάννης σε καραντίνα

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετ

Πηγή: iefimerida.gr 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!