Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε μία εβδομάδα ο Γενικός Διευθυντής του ΑΟΚΚ έγινε Πρόεδρος

Την αποχώρηση του από την προεδρία του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρα (ή Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κέρκυρα, όπως έχει μετονομαστεί) του Ειρηναίου Μανέτα δημοσιοποιούν  τοπικά ΜΜΕ.

Αναφερόμενα σε γραπτή του δήλωση από την 1η Απριλίου, την οποία πάντως δεν έχουμε λάβει, ούτε έχουμε δει να δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, ούτε στις ιστοσελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του απερχόμενου προέδρου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο κερκυραίος επιχειρηματίας, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέλαβε να ανασυγκροτήσει τον ερασιτέχνη ΑΟΚΚ σε νέες βάσεις, με νέα διοίκηση & ρόστερ, στις 21 Μαρτίου είχε ανακοινώσει τη συνεργασία με τον νέο Γενικό Διευθυντή Κώστα Σγουράκη και μία εβδομάδα αργότερα του παρέδωσε την προεδρία. 

Ο νέος πρόεδρος  του ΑΟΚΚ έχει γεννηθεί το 1982 στα Χανιά. Ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Από το 2010 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κέρκυρα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας των Χανίων και έχει εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Όσον αφορά τον απερχόμενο, φέρεται να ανακοίνωσε τα εξής:  «Αποχωρώ από την προεδρία της ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.
Ξεκίνησα την προσπάθεια από μηδενική βάση με κόπο και χρόνο και δυσκολία.
Έχω είδη μεταβιβάσει την διοίκηση του συλλόγου στον Γενικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Σγουράκη και με την συνεχίσει του έργου που ξεκινήσαμε όλοι.
Οι Κερκυραίοι στηρίζονται στην Καλή εμφάνιση της ομάδας και θέλουν αποτελέσματα. Θα είναι δίπλα στην ομάδα υποστηρικτής και αρωγός στην προσπάθεια».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!