Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σε μεγάλη συγκέντρωση της “Κέρκυρα να Ζεις” μίλησε απόψε ο Γ. Τρεπεκλής (pics-vid)

Σε μεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών και φίλων του συνδυασμού ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ μίλησε απόψε ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής.
Σε ένα κατάμεστο δημοτικό θέατρο ο κ. Τρεπεκλής αφού έκανε αναφορά στο έργο της προηγούμενης θητείας του σε κοινωνικές δομές κλπ τόνισε μεταξύ άλλων: “Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Θα συνεχίσουμε το έργο απο εκεί που το αφήσαμε. Μιλάμε με τη καρδιά μας, γνωρίζουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε. Δε κάναμε ποτέ προσωπικές επιθέσεις, ο λόγος μας είχε πολιτική αναφορά με τεχνοκρατικές γνώσεις. Επανερχόμαστε ισχυροί με αυτή τη συγκέντρωση. Γεμίσαμε το θέατρο σήμερα, όταν άλλοι δε μπορούν”.

Από το γραφειο τύπου του κ. Τρεπεκλή, αναφορικά  με την αποψινή εκδήλωση, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: Οι Κερκυραίοι πολίτες υιοθετούν με ενθουσιασμό την πρόταση του συνδυασμού ”Κέρκυρα να ζεις” και του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τρεπεκλή σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο.






(φωτο Σταμάτης Καταπόδης)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!