Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σε πληγείσες περιοχές της Κέρκυρας ο Αλ. Αυλωνίτης

Οπως δήλωσε ο βουλευτής: Επισκέφτηκα και σήμερα, χωριά και περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία σε μια προσπάθειά μου ιδίοις όμμασι να διαπιστώσω την κατάσταση που επικρατεί.
Ποταμός, Τρίκλινο, Άφρα, Κάτω Γαρούνα, Άνω και Κάτω Παύλιανα, Σιναράδες. Παντού, η ίδια απογοητευτική εικόνα με καίριες δημόσιες δομές (γέφυρες, δρόμοι κλπ) να έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές, σπίτια και καταστήματα πλημμυρισμένα, τουριστικές μονάδες ακατάλληλες για φιλοξενία.
Ο Γολγοθάς κατοίκων και επαγγελματιών έχει ξεκινήσει. Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αμβλύνει τις γραφειοκρατικές δυσκολίες κατά την καταγραφή και αποζημίωση, να στηρίξει οικονομικά όλους όσους αποδείχθηκαν ευάλωτοι, αλλά και να ενισχύσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έρχονται αντιμέτωποι με ανάλογα μη διαχειρίσιμα καιρικά φαινόμενα.
Η Πολιτεία απαιτείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί θα αντιμετωπίσει τις αγωνιστικές διαθέσεις των πληγέντων αλλά και του λαού. Ας λάβουν υπόψιν τους ότι ο λαός είναι εξαιρετικά απογοητευμένος.
 


 
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!