Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία ο Πρωθυπουργός

Τους Νομούς Πρέβεζας και Θεσπρωτίας θα επισκεφθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πιθανότερη ημερομηνία της περιοδείας του, στους δύο νομούς της Ηπείρου είναι η 22ηΙουλίου, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή να γίνει μία βδομάδα αργότερα.

Το πρόγραμμα έχει αρχίσει να καταρτίζεται και μεταξύ των άλλων ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς των περιοχών αυτών ενώ θα κάνει επισκέψεις σε μονάδες και χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν ο Πρωθυπουργός θα κάνει «πέρασμα» από το Νομό Ιωαννίνων. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και στην περίπτωση που γίνει προορισμός του θα είναι το Ζαγόρι.

 

 

 

*epiruspost

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!