Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σε τηλεσυνεδρίαση η πλειοψηφία των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέρκυρας

Η πλειοψηφία των αντιπροσώπων των Σωματείων του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας καλεί τους αντιπροσώπους των σωματείων σε συνέλευση το Σάββατο 27 Φλεβάρη και ΩΡΑ:18:00 με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψής.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  • Απολογισμός δράσης από την προηγούμενη γενική συνέλευση (25 Οκτωβρίου 2020) μέχρι σήμερα και προγραμματισμός για το επόμενο 2μηνο.
  • Προετοιμασία της πανελλαδικής κινητοποίησης των Συνδικάτων της 8 Μαρτίου  για την προστασία των δικαιωμάτων και της υγείας των εργαζομένων σε συνδυασμό με την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

 Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω της εφαρμογής  ΖΟΟΜ. Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε να δηλωθεί η συμμετοχή των αντιπροσώπων έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 18:00μμ ώστε να παραληφθούν και οι κωδικοί πρόσβασης στην τηλεδιάσκεψη.

Στην τηλεδιάσκεψη μπορούν να λάβουν μέρος ως παρατηρητές  και συνδικαλιστικά στελέχη που δεν έχουν την ιδιότητα του αντιπροσώπου , δηλώνοντας με τον παραπάνω τρόπο την συμμετοχή τους

Υπεύθυνος οργάνωσης της τηλεδιάσκεψης: ΓΚΟΡΟΣ ΦΩΤΗΣ

Τηλέφωνο: 6980845102

 

 

Το συντονιστικό της

γενικής συνέλευσης

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!